BLADE FIXING SET X-WING

10.99 

Available on backorder

Category:

Description

420925

Essential kit for assembling Mares X-Wing Blade fin. The kit consists of a blade holder and self-tapping screws. The kit contains the equipment needed to assemble a single freediving fin.

PERKTHIMI:

Kompleti thelbësor për montimin e fineve Mares X-Wing Blade. Kompleti përbëhet nga një mbajtës teh dhe vida vetë-përgjimi. Kompleti përmban pajisjet e nevojshme për të montuar një pendë të vetme të zhytjes së lirë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLADE FIXING SET X-WING”

Your email address will not be published. Required fields are marked *