Sale!

WOMEN’S WOODLANDS LOW-CUT WINTER BOOTS

135.00 

Categories: ,

Description

10807
These winter boots deliver the protection you need without the bulk. Lightweight, low-cut and comfortable, they’re made with waterproof leather. We used our trusted HH® Pro Guard design; the toe-cap and heel-cap are layered with a hard-wearing material for extra protection. The Woodlands are perfect for long autumn and winter walks.
AVAILABLE SIZES
36/37/37.5/39.3
FEATURES
 • HH® Hover-Stride
 • HH® Max-Grip
 • HH® Quick Dry
 • HH® Hover-Stride
 • HH® Comfort Insole
 • Padded Comfort Collar
 • Premium waterproof leather
 • Antimicrobial treatment to prevent odour
 • Underfoot EVA Comfort insole insert
 • Premium Leather
 • Leather Lined
 • LWG leather
 • PFC-free

PERKTHIMI

10807
Këto çizme dimërore ofrojnë mbrojtjen që ju nevojitet pa masë. Të lehta, me prerje të ulët dhe të rehatshme, ato janë bërë me lëkurë të papërshkueshme nga uji. Ne përdorëm dizajnin tonë të besuar HH® Pro Guard; kapaku i gishtit dhe taka janë të shtresuara me një material të fortë për mbrojtje shtesë. Woodlands janë perfekte për shëtitje të gjata në vjeshtë dhe dimër.

PËRMASAT E DISPONUESHME
36/37/37.5/39.3

TIPARET

HH® Hover-Stride
HH® Max-Grip
HH® tharje e shpejtë
HH® Hover-Stride
Shtolë HH® Comfort
Jakë komforti e mbushur
Lëkurë premium i papërshkueshëm nga uji
Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
Futje e shtrojës nën këmbë EVA Comfort
Lëkurë Premium
Lëkurë e veshur
LWG lëkure
Pa PFC

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S WOODLANDS LOW-CUT WINTER BOOTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *