Sale!

AEGIR OCEAN MODULAR SMOCK

1,350.00 

Categories: ,

Description

AEGIR OCEAN MODULAR SMOCK

No.

30200

Ground-breaking, versatile smock top built to handle unpredictable conditions in ocean racing.  

Pushing beyond the boundaries of traditional protective sailing smocks, the Ægir smock adapts to fluctuating temperatures and foul weather. With a removable hood and length, paired with the unique YKK® AQUA SEAL® waterproof ventilation zippers, you can adjust it to any condition.  The ÆGIR Modular Smock top is built with professional input, elevating sailing gear to the next level of performance and versatility. Sailor Thomas Coville tested our smock on the most Modern Ultima class Trimarans and Foiling Imoca Class sailboats
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Shell 2: 100% Polyamide. Shell 3: 100% Polyester. : 100% Polyamide
FEATURES
HELLY TECH® Professional
Adjustable Hood
Hi Vis Hood
Adjustable Waist
Zip-Off Protective Skirt
YKK® Zippers
Rubber Seals On Cuffs and Neck
Neoprene Adjustable Seal At Waist
SOLAS-Approved Reflective Elements
Kangaroo Pocket
Articulated Sleeves For Optimal Mobility
PERKTHIMI:

AEGIR OCEAN MODULAR SMOCK

NO.

30200
Smock topth i gjithanshëm dhe i gjithanshëm, i ndërtuar për të përballuar kushte të paparashikueshme në garat e oqeanit.

Duke shtyrë përtej kufijve të xhaketave tradicionale mbrojtëse, smoku Ægir përshtatet me temperaturat e luhatshme dhe motin e keq. Me një kapuç dhe gjatësi të lëvizshme, të shoqëruar me zinxhirët unikë të ventilimit të papërshkueshëm nga uji YKK® AQUA SEAL®, ju mund ta rregulloni atë në çdo kusht. Topi Modular Smock ÆGIR është ndërtuar me të dhëna profesionale, duke i ngritur pajisjet e velave në nivelin tjetër të performancës dhe shkathtësisë. Sailor Thomas Coville testoi smokun tonë në varkat me vela më moderne të klasit Ultima Trimarans dhe FoilingImocaClass
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Shell 2: 100% poliamid. Shell 3: 100% poliestër. : 100% poliamide
TIPARET
HELLY TECH® Professional
Kapuç i rregullueshëm
Përshëndetje Vis Hood
Bel i rregullueshëm
Pantallona të gjera mbrojtëse me zinxhir
Zippers YKK®
Vula gome në pranga dhe qafë
Vulë e rregullueshme neoprene në bel
Elementë reflektues të miratuar nga SOLAS
Xhepi Kangur
Mëngë të artikuluara për lëvizshmëri optimale

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AEGIR OCEAN MODULAR SMOCK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *