JR HP SMOCK TOP 2.5L

137.00 

Categories: ,

Description

JR HP SMOCK TOP 2.5L

No.

33918
A versatile, lightweight, and protective smock top for dinghy sailing and other water activities.
For a lightweight protective top, the HP Smock top is your light barrier against the elements. Highly waterproof and breathable and constructed from a new 2.5 ply fabric. Finished with PU cuffs and neck for a tight seal. Built and tested with sailing professionals from the Norwegian Sailing team, it is cut for freedom of movement and less lose fabric. The HP Smock top is ideal for inshore racing, dinghy, kayak, SUP, and other users looking for a technical lightweight smock top
Weight240g
Select size:
FEATURES
HELLY TECH® Protection fabric
Waterproof, windproof, and breathable
2,5-layer construction
Fully seam-sealed
Durable Water Repellency (DWR) treatment
Unlined for performance
Quick-dry inside
Hip length cut
Adjustable PU neck and cuffs
Adjustable neoprene hem
Kangaroo pocket
PERKTHIMI:
JR HP SMOCK TOP 2.5L
NO.
33918
Një bluzë e gjithanshme, e lehtë dhe mbrojtëse për lundrimin me gomone dhe aktivitete të tjera ujore.
Për një majë mbrojtëse të lehtë, pjesa e sipërme HP Smock është barriera juaj e lehtë kundër elementëve. Shumë i papërshkueshëm nga uji dhe me frymëmarrje dhe i ndërtuar nga një pëlhurë e re me 2.5 shtresa. Përfunduar me mange PU dhe qafë për një mbyllje të ngushtë. E ndërtuar dhe e testuar me profesionistë të lundrimit nga ekipi Norvegjez i Sailing, ajo është e prerë për lirinë e lëvizjes dhe pëlhurën më pak të lirshme. Topi i HP Smock është ideal për gara në breg, gomone, kajak, SUP dhe përdorues të tjerë që kërkojnë një bluzë teknike të lehtë.
Pesha: 240 g
MASAT E DISPONUESHME:
TIPARET
Pëlhurë mbrojtëse HELLY TECH®
I papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga era dhe me frymëmarrje
Konstruksion me 2,5 shtresa
Tegel i mbyllur plotësisht
Trajtim i qëndrueshëm ndaj ujit (DWR).
Pa rreshtim për performancë
Tharje e shpejtë brenda
Prerje në gjatësinë e ijeve
Qafë PU dhe mange të rregullueshme
Fund neopreni i rregullueshëm
Xhep kanguri

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JR HP SMOCK TOP 2.5L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *