Sale!

W HP RACING LIFALOFT INSULATED JACKET

180.00 

Category:

Description

W HP RACING LIFALOFT INSULATED JACKET

No.

30238
Waterproof, mid-layer jacket in a clean, technical, all-purpose design.
Developed with input from professional racers, the Racing LifaLoft™ Jacket is our most technical mid-layer option. It delivers more warmth with less bulk using our LIFALOFT® Insulation technology, as well as free movement with a full-stretch HELLY TECH® Performance shell for protection from spray or rain. Built for sailing around the world, this marine jacket also looks sharp on land.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyamide. Lining 2: 100% Polyester (Recycled). Insulation: 70% Polypropylene, 30% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not iron on print, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash dark colors separately

Select size:

FEATURES
HELLY TECH® Performance
LIFALOFT™ Insulation by Primaloft™
PFC Free DWR
2 Hand Pockets with Brushed Lining
Adjustable Cuffs
Adjustable Hem with Drawcord
Full Stretch Construction
HH® Logo At Chest
HELLY TECH® Technology Badge At Sleeve
PERKTHIMI:
W HP RACING LIFALOFT INSULATED JACKET
NO.
30238
Xhaketë e papërshkueshme nga uji, e shtresës së mesme në një dizajn të pastër, teknik, për të gjitha qëllimet.
Zhvilluar me të dhëna nga vrapues profesionistë, xhaketa Racing LifaLoft™ është opsioni ynë më teknik i shtresës së mesme. Ai jep më shumë ngrohtësi me më pak masë duke përdorur teknologjinë tonë të izolimit LIFALOFT®, si dhe lëvizje të lirë me një guaskë të performancës HELLY TECH® me shtrirje të plotë për mbrojtje nga spërkatja ose shiu. E ndërtuar për lundrim nëpër botë, kjo xhaketë detare duket gjithashtu e mprehtë në tokë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Veshja: 100% poliamide. Rreshtimi 2: 100% poliestër (i ricikluar). Izolimi: 70% polipropilen, 30% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët përpara larjes, Mos hekurosni në printim, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga lavastovilja, Veshjet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani veçmas ngjyrat e errëta
MASAT E DISPONUESHME:
TIPARET
Performanca HELLY TECH®
Izolimi LIFALOFT™ nga Primaloft™
DWR pa PFC
2 xhepa dore me rreshtim të krehur
Pranga të rregullueshme
Fund i rregullueshëm me kordon
Konstruksion me shtrirje të plotë
HH® Logo në gjoks
Distinktivi i teknologjisë HELLY TECH® në mëngë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W HP RACING LIFALOFT INSULATED JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *