Women’s Waterwear Tights 2.0

120.00 

Comfortable and versatile women’s neoprene leggings to offer warmth and protection during water sports.

Available on backorder

Category:

Description

No. 34319
Developed in collaboration with the Norwegian National Sailing Team, our collection of protective, stretchy neoprene products are perfect for water sports, including dinghy sailing, SUP, windsurfing and more. The WaterWear Stretch Leggings are made from 2mm thick neoprene and have reinforced knee panels. The cut flatters the figure and is specifically designed to be tight and secure during fast movements. They are finished with flatlock seams for added comfort. Pair them with other WaterWear products like the WaterWear Top, WaterWear Jacket and WaterWear Vest.
Details
Fiber content:
Shell: 87% Polyester, 13% Elastane – Shell 3: 95% Polyamide, 5% Elastane – Shell 4: 87% Polyester, 13% Elastane
Care Instructions:
Do not use biological washing detergent. Do not use fabric softener. Close hook and loop before washing. Wash inside out.
Weight:
400g

 

Pershkrim:

Zhvilluar në bashkëpunim me Ekipin Kombëtar Norvegjez të Lundrimit, koleksioni ynë i produkteve mbrojtëse elastike nga neopreni janë perfekte për sportet ujore, duke përfshirë lundrimin me gomone, SUP, rrëshqitje në ajër dhe më shumë. Dollakët Stretch WaterWear janë bërë nga neoprene me trashësi 2 mm dhe kanë panele të përforcuara gjuri. Prerja e këndon figurën dhe është projektuar posaçërisht për të qenë e ngushtë dhe e sigurt gjatë lëvizjeve të shpejta. Ato janë të përfunduara me qepje të sheshta për rehati të shtuar. Kombinoje ato me produkte të tjera WaterWear si Topi WaterWear, Xhaketa WaterWear dhe WaterWear Vest.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 87% Poliester, 13% Elastan – Shell 3: 95% Polyamide, 5% Elastane – Shell 4: 87% Poliester, 13% Elastane
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni detergjent biologjik larës. Mos përdorni zbutës të rrobave. Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Lani brenda jashtë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Waterwear Tights 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *