AEGIR RACE SMOCK

580.00 

Categories: ,

Description

AEGIR RACE SMOCK
No.

33870
Built to be fully protected while giving you unrestricted movement, the Ægir Race Smock is ready for hard work on deck.
We designed the ÆGIR Race Smock for offshore racing with input from racing pros. We focused on a potent combination of sturdy yet light construction. The HELLY TECH® Professional 3-ply fabric technology is waterproof, windproof, and breathable, while a tall collar, face mask, and latex seals in the neck and cuffs shield you from waves. Articulated sleeves and a packable hood maximize your freedom of movement.
Fiber Content100% Polyamide
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not iron on print, Do not soak, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash with similar colors
Weight1000g
Select size:

FEATURES:
HELLY TECH® Professional
Adjustable hood
EN471 Hi-Vis
Adjustable waist
YKK® zippers
Latex seals in cuffs and neck
SOLAS-approved reflective elements
Dual hand pockets with brushed lining
Articulated sleeves for optimal mobility
Hanger loop
PERKTHIMI:
AEGIR RACE SMOCK
NO.
33870
I krijuar për të qenë plotësisht mbrojtës duke ju dhënë lëvizje të pakufizuara, Ægir Race Smock është gati për punë të palodhur në kuvertë.
Ne projektuam ÆGIR Race Smock për gara në det të hapur me kontributin e profesionistëve të garave. Ne u fokusuam në një kombinim të fuqishëm të ndërtimit të fortë por të lehtë. Teknologjia e pëlhurës me 3 shtresa HELLY TECH® Professional është e papërshkueshme nga uji, e papërshkueshme nga era dhe e frymëmarrjes, ndërsa një jakë e gjatë, maskë për fytyrën dhe vula lateksi në qafë dhe pranga ju mbron nga valët. Mëngët e artikuluara dhe një kapuç i paketuar maksimizojnë lirinë tuaj të lëvizjes.
Përmbajtja e fibrave: 100% poliamide
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos hekurosni në printim, Mos njomni, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga lavatricja, Veshjen në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani me ngjyra të ngjashme
Pesha: 1000g
MASAT E DISPONUESHME:

TIPARET
HELLY TECH® Professional
Kapuç i rregullueshëm
EN471 Përshëndetje Vis
Bel i rregullueshëm
Zinxhirë YKK®
Vulosje latex në pranga dhe qafë
Elementë reflektues të miratuar nga SOLAS
Xhepa të dyfishtë dore me astar të krehur
Mëngë të artikuluara për lëvizshmëri optimale
Lak varëseje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AEGIR RACE SMOCK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *