SALT COASTAL JACKET

295.00 

Categories: ,

Description

SALT COASTAL JACKET

No.

30221
A modern upgrade to our iconic, fully-featured sailing jacket.
The Salt Coastal Jacket is a modern sailing jacket made from waterproof and breathable HELLYTECH® Performance with all the key jacket features for coastal sailing. Double cuffs, a high protective collar with a hi-vis hood, and SOLAS reflective patches keep you snug and dry. We based the sleek design on the iconic Helly Hansen® flag stripe first used in the sailing jackets made for the Norwegian 1981 Whitbread around-the-world entry “Berge Viking”.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash dark colors separately
Weight1220g

Select size:

FEATURES
HELLY TECH® Performance
Hi-Vis Hood
Double Storm Flap
Profiled High Collar
Fleece Lining In Collar
Adjustable Double Cuff Seals
SOLAS-Approved Reflective Elements
Chest Pockets with YKK® AquaGuard® Water Resistant Zip
Fleece-Lined 2 Hand Pockets with Brushed Lining
Cargo Pockets
Articulated Sleeves For Optimal Mobility
Adjustable Hem with Drawcord
Hanger Loop
PERKTHIMI:
SALT COASTAL JACKET
NO.
30221
Një përmirësim modern i xhaketës sonë ikonike me vela me karakteristika të plota.
Xhaketa bregdetare e kripës është një xhaketë moderne lundrimi e bërë nga HELLYTECH® Performance rezistente ndaj ujit dhe frymëmarrjes me të gjitha tiparet kryesore të xhaketës për lundrimin në bregdet. Prangat e dyfishta, një jakë e lartë mbrojtëse me kapuç hi-vis dhe arna reflektuese SOLAS ju mbajnë të rehatshëm dhe të thatë. Ne e bazuam dizajnin elegant në shiritin ikonik të flamurit Helly Hansen® i përdorur për herë të parë në xhaketat e lundrimit të bëra për hyrjen norvegjeze të Whitbread në mbarë botën “Berge Viking” të vitit 1981.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Rreshtimi: 100% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele, rrobat e tharjes për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 1220g

Select size:

TIPARET
Performanca HELLY TECH®
Përshëndetje Vis Hood
Flap i dyfishtë i stuhisë
Jakë e lartë me profil
Rreshtim Fleece Në Jakë
Vulosje me pranga të dyfishta të rregullueshme
Elementë reflektues të miratuar nga SOLAS
Xhepa gjoksi me zinxhir YKK® AquaGuard® rezistent ndaj ujit
2 xhepa dore të veshura me qeth me rreshtim të krehur
Xhepat e ngarkesave
Mëngë të artikuluara për lëvizshmëri optimale
Fund i rregullueshëm me kordon
Lak varëseje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SALT COASTAL JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *