ALPHA INFINITY JACKET

580.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ALPHA INFINITY JACKET
No.

65775
Our best-selling technical ski jacket, upgraded with environmentally responsible LIFA INFINITY™ fabric.
We’ve taken ski jackets to the next level of responsible waterproof/breathable technology. Made for long days on the mountain, the Alpha Infinity uses a special recycled LIFA INFINITY™ face fabric and a HELLY TECH® Professional construction. The water-repellent treatment is PFC-free, our warm yet light Primaloft® Black Eco Insulation is 80% recycled – more wins for you and the environment. We designed the jacket with H2FLOW™ ventilation to keep you at an optimal temperature, and the Life Pocket+™ to keep your phone alive longer in the cold. More features you need for a great ski trip: RECCO® Advanced Rescue system, a ski pass pocket, a helmet-compatible, and detachable hood, and a snap-away powder skirt. This design is a best-seller for a reason.
Fiber ContentShell: 100% Polyester (Recycled). Shell 2: 100% Polyester (Recycled). Lining: 86% Polyester, 14% Elastane. Lining 2: 100% Polyamide. Lining 2: 100% Polyester. Insulation body: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Do not use washing detergent, Use washing agent for technical garments, Wash with the extra rinse cycle
Weight1050g
Perkthimi:
XHEKETE ALPHA INFINITY
NO.
65775
Xhaketa jonë teknike më e shitur e skive, e përmirësuar me pëlhurë LIFA INFINITY™ të përgjegjshme për mjedisin.
Ne i kemi çuar xhaketat e skive në nivelin tjetër të teknologjisë së përgjegjshme të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje. E krijuar për ditë të gjata në mal, Alpha Infinity përdor një pëlhurë të veçantë të ricikluar të fytyrës LIFA INFINITY™ dhe një ndërtim profesional HELLY TECH®. Trajtimi kundër ujit është pa PFC, izolimi ynë i ngrohtë por i lehtë Primaloft® Black Eco është 80% i ricikluar – më shumë fitore për ju dhe mjedisin. Ne projektuam xhaketën me ventilim H2FLOW™ për t’ju mbajtur në një temperaturë optimale dhe Life Pocket+™ për ta mbajtur telefonin tuaj gjallë më gjatë në të ftohtë. Më shumë veçori që ju nevojiten për një udhëtim të mrekullueshëm me ski: Sistemi i avancuar i shpëtimit RECCO®, një xhep për leje skijimi, një kapuç i përputhshëm me helmetën dhe i ndashëm dhe një skaj pluhur që këputet. Ky dizajn është një best-seller për një arsye.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër (i ricikluar). Shell 2: 100% poliestër (i ricikluar). Veshja: 86% Poliester, 14% Elastan. Rreshtimi 2: 100% poliamid. Rreshtimi 2: 100% poliestër. Trupi izolues: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara larjes, mbyllni zinxhirët përpara larjes, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos përdorni detergjent larës, Përdorni larës për veshjet teknike, Lajeni me cikël shpëlarjeje shtesë
Pesha: 1050g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALPHA INFINITY JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *