WOMEN’S WATERWEAR BIKINI TOP

60.00 

Categories: ,

Description

No. 34106
WOMEN’S WATERWEAR BIKINI TOP
We designed this athletic halter bikini with input from lifeguards. It’s made for watersports with a high-quality 85% recycled lycra and a fit that stays in place. The halter has a tie neck and the cups are lightly padded. It closes at the back with an elastic buckle. The WaterWear Bikini Top is made to pair with other WaterWear products, such as the WaterWear Tights.
Weight60g

Nr. 34106

Ne e projektuam këtë bikini atletike me të dhëna nga rojet e plazhit. Është krijuar për sportet ujore me stilastik të ricikluar 85% me cilësi të lartë dhe një përshtatje që qëndron në vend. Ka një qafë lidhëse dhe kupat janë të mbushura lehtë. Mbyllet në pjesën e pasme me një shtrëngim elastik. Topi i bikini WaterWear është krijuar për t’u kombinuar me produkte të tjera WaterWear, të tilla si getat WaterWear.
Pesha: 60g

Madhësia e disponueshme: S; M; L   
Ngjyra e disponueshme: 034
Madhësia e disponueshme: XS; S; M; L 
Ngjyra e disponueshme: 853 GREY FOG ES
Madhësia e disponueshme: XS; S; M; L; XL
Ngjyra e disponueshme: 990 BLACK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S WATERWEAR BIKINI TOP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *