SPORT INFLATABLE LIFEJACKET

175.99 

Description

SPORT INFLATABLE LIFEJACKET

No.

34114

An inflatable life jacket for easy wear and maintenance in a clean and simple design.

Clean Design Inflatable Life Jacket for easy wear and maintenance
FEATURES
Lightweight Ergonomic construction
Slim construction
EN ISO 12402-3 certified life jacket
UML automatic release mechanism
Recommended service interval 2 years for recreational use
STANDART
PERKTHIMI:

JELEK SHPETIMI 
nr 34114
Një xhaketë shpëtimi e fryrë për veshje dhe mirëmbajtje të lehtë në një dizajn të pastër dhe të thjeshtë.

Xhaketë shpëtimi inflatable Clean Design për veshje dhe mirëmbajtje të lehtë
TIPARET
Ndërtim i lehtë ergonomik
Ndërtim i hollë
Jelekë shpëtimi e certifikuar EN ISO 12402-3
Mekanizmi i lëshimit automatik të UML
Intervali i rekomanduar i shërbimit 2 vjet për përdorim rekreativ

STANDART

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPORT INFLATABLE LIFEJACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *