HH LOGO HOODIE

90.00 

Category:

Description

HH LOGO HOODIE

No.

33977
A super-soft and comfy logo hoodie made with fine French terry.
Our laid-back and good-looking Helly Hansen® hoodie is the ultimate comfort. Made with French terry cotton, it’s as soft as it is classic. Highly versatile, you can wear it lounging, sailing, or even on the urban beat.
Fiber Content100% Organic Cotton
Care InstructionsIron on reverse, Some fading may occur on bright colors, Wash dark colors separately, Wash inside out
Weight710g

Select size:

FEATURES:
Organic Cotton
Soft Cotton French Terry
PERKTHIMI:
HH LOGO HOODIE
NO.
33977
Një hoodie me logo super i butë dhe i rehatshëm i bërë me tery të hollë francezë.
Hoodie ynë i qetë dhe me pamje të bukur Helly Hansen® është komoditeti i fundit. E bërë me pambuk francez, është sa e butë aq edhe klasike. Shumë i zhdërvjellët, mund ta vishni gjatë lounge, lundrim apo edhe në ritmin urban.
Përmbajtja e fibrave: 100% pambuk organik
Udhëzime kujdesi: Hekurosni në anën e pasme, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, Lani ngjyrat e errëta veçmas, Lani brenda jashtë
Pesha: 710g

MASAT E DISPONUESHME:

TIPARET
Pambuk organik
Terry francez i butë pambuku

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HH LOGO HOODIE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *