Sale!

BLIZZARD INSULATED PANT

144.00 

Categories: ,

Description

BLIZZARD INSULATED PANT

No.

65709
Performance-oriented, insulated, resort ski pants with a classic cut.
Timeless and durable, these are go-to ski pants for resort season. We built them with our trusted HELLY TECH® Protection waterproof/breathable design. The extra insulation will keep you warm all day out on the mountain. They’re also treated with PFC-free water-repellent  and responsibly made with the certified bluesign® textile manufacturing process – wins for you and the environment.
Fiber Content100% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Some fading may occur on bright colours, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash separately

Select size:

FEATURES:
HELLY TECH® Protection
PFC Free DWR
Boot gaiters with silicone gripper
Reinforcement on bottom leg and inside hem
2 hand pockets
Belt loops
YKK® zippers
PERKTHIMI:
BLIZZARD INSULATED PANT
Nr.
65709
Pantallona ski turistike të orientuara nga performanca, të izoluara, me prerje klasike.
Të përjetshme dhe të qëndrueshme, këto janë pantallona të përshtatshme për ski për sezonin turistik. Ne i ndërtuam ato me dizajnin tonë të besuar HELLY TECH® Protection, i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja. Izolimi shtesë do t’ju mbajë të ngrohtë gjatë gjithë ditës në mal. Ato trajtohen gjithashtu me ujë-rezistent pa PFC dhe janë bërë me përgjegjësi me procesin e certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign® – fiton për ju dhe mjedisin.
Përmbajtja e fibrave: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, rrobat e tharjes për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani veçmas
MASAT E DISPONUESHME:

TIPARET:
Mbrojtje HELLY TECH®
DWR pa PFC
Gatera për çizme me kapëse silikoni
Përforcim në pjesën e poshtme të këmbës dhe në buzën e brendshme
2 xhepa dore
Unazat e rripit
Zinxhirë YKK®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLIZZARD INSULATED PANT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *