Women’s Verglas Warm Running Tights

90.00 

Categories: ,

Description

No.

63137
Durable and comfortable technical tights to keep you warm on outdoor adventures.
Cold weather is no match for these extra-warm technical tights. These tights have the stretch and durability you need for high-output activities, including mountain hikes and trail running. With a winterweight 88% recycled polyester and a super-soft and cozy interior, they’re comfortable and warm. We added a back pocket with fastener so you can stow small gear.
Fiber Content: 88% Polyester (Recycled), 12% Elastane
Care InstructionsClose zippers before washing,Use washing agent for technical garments,Wash with similar colours,Wash inside out
Weight250g
nr 63137
Getat teknike të qëndrueshme dhe të rehatshme për t’ju mbajtur ngrohtë në aventurat në natyrë.
Moti i ftohtë nuk përshtatet me këto geta teknike shumë të ngrohta. Këto geta kanë shtrirjen dhe qëndrueshmërinë që ju nevojiten për aktivitete me rezultate të larta, duke përfshirë ecjet në mal dhe vrapim në shtigje. Me një poliestër të ricikluar 88% me peshë dimërore dhe një brendshme super të butë dhe komode, ato janë të rehatshme dhe të ngrohta. Ne shtuam një xhep të pasmë me mbërthyes që të mund të ruani pajisje të vogla.
Përmbajtja e fibrave: 88% poliestër (i ricikluar), 12% elastan
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Përdorni larës për rrobat teknike, Lani me ngjyra të ngjashme, Lani nga brenda
Pesha: 250g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Verglas Warm Running Tights”

Your email address will not be published. Required fields are marked *