W CALGARY

137.00 

Categories: ,

Description

W CALGARY

No.

10991
Comfort and protection in a lightweight winter boot.
If protection and comfort are important then these Lightweight winter boots are the perfect match for this fall and winter season.
Fiber ContentUpper (FWR): 100% nubuck/ synthetic/ textile  – Lining: 100% mesh. Outsole (FWR): 100% EVA+rubber
FEATURES
Upper: Waterproof Leather, Certified LWG Silver
HH Pro Guard
HH Quick Dry
Padded Comfort Collar
Midsole: EVA comfort insole
HH Hover-Stride
Anti Microbial
Outsole: HH Max-Grip
Perkthimi:
W CALGARY
NO.
10991
NR:

Komoditet dhe mbrojtje në një çizme dimërore të lehtë.
Nëse mbrojtja dhe komoditeti janë të rëndësishme, atëherë këto çizme dimërore të lehta janë ndeshja perfekte për këtë sezon vjeshtë dhe dimër.
Përmbajtja e fibrave: sipërme (FWR): 100% nubuck/ sintetike/ tekstil – Rreshtimi: 100% rrjetë. Sholla e jashtme (FWR): 100% EVA+gome
TIPARET
Pjesa e sipërme: Lëkurë e papërshkueshme nga uji, argjend i certifikuar LWG
Garda e HH Pro
HH tharje e shpejtë
Jakë komforti e mbushur
Shtolë e mesme: shtrojë komforte EVA
HH Hover-Stride
Anti Mikrobiale
Sholla e jashtme: HH Max-Grip
NR

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W CALGARY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *