MONASHEE ULLR HELLY TECH®

166.00 

Categories: ,

Description

MONASHEE ULLR HELLY TECH®

No.

11432
The Men’s Monashee ULLR outdoor hybrid winter boot offers all the comfort and protection needed, featuring HELLY TECH® waterproof membrane in combination with premium leather.
The true performance and technology features of this boot are hidden behind a beautiful, supple, and rich upper consisting of waterproof suedes and rich hydrophobic textiles. In order to make this winter boot fully Mountain approved, we lined it with our unrivaled HELLY TECH® waterproof membrane. The midsole/outsole boasts all the protection, stability, and comfort you can dream of.
Fiber ContentUpper (FWR): 100% suede WP/ textile. Lining: 100% mesh. Outsole (FWR): 100% EVA+rubber

Select size:

FEATURES
Upper: Waterproof Suede, Certified LWG Silver
HELLY TECH® Performance Waterproof membrane
Seam Sealed
HH Quick Dry
HH Pro Guard
Padded Comfort Collar
Midsole: HH Max-Comfort Insole
HH Power-Stride
Outsole: HH Max-Grip
HH Surround-Grip
Perkthimi:
MONASHEE ULLR HELLY TECH®
No.
11432
Çizmet e jashtme hibride dimërore Monashee ULLR për meshkuj ofrojnë të gjithë komoditetin dhe mbrojtjen e nevojshme, duke shfaqur membranën e papërshkueshme nga uji HELLY TECH® në kombinim me lëkurën premium.
Performanca e vërtetë dhe tiparet teknike të kësaj çizmeje fshihen pas një pjese të sipërme të bukur, të zhdërvjellët dhe të pasur, të përbërë nga kamoshi të papërshkueshëm nga uji dhe tekstile të pasura hidrofobike. Për ta bërë këtë çizme dimërore plotësisht të miratuar në Mountain, ne e rreshtuam atë me membranën tonë të pakrahasueshme HELLY TECH® të papërshkueshme nga uji. Pjesa e ndërmjetme/sholla e jashtme krenohet me të gjithë mbrojtjen, stabilitetin dhe rehatinë që mund të ëndërroni.
Përmbajtja e fibrave: sipërme (FWR): 100% kamoshi WP/ tekstil. Rreshtimi: 100% rrjetë. Sholla e jashtme (FWR): 100% EVA+gome
MASAT E DISPONUESHME
TIPARET
Pjesa e sipërme: Kamoshi i papërshkueshëm nga uji, argjend i certifikuar LWG
Membrana e papërshkueshme nga uji HELLY TECH® Performance
Tegel e mbyllur
HH tharje e shpejtë
Garda e HH Pro
Jakë komforti e mbushur
Shtolë e mesme: shtrojë HH Max-Comfort
HH Power-Stride
Sholla e jashtme: HH Max-Grip
HH Surround-Rrip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MONASHEE ULLR HELLY TECH®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *