Women’s Verglas Backcountry Ski Shell Jacket

425.00 

Categories: ,

Description

No.

63126
A durable, all-around performance shell jacket for an epic backcountry ski trip.
We designed this protective and comfortable shell jacket to perform backcountry skiing and on rugged mountain treks. Our trusted 3-layer HELLY TECH® PROFESSIONAL layer system is waterproof/breathable and windproof. The fabric has 2-way stretch for freedom of movement. A high collar with chin guard and tail drop deliver extra weatherproofing in changeable conditions. Ventilation zippers enable you to release heat when you’re working hard. Additional mountain specific features include a RECCO® transponder, a helmet compatible hood, pack compatible design and multiple pockets for gear.
Fiber ContentShell: 76% Polyamide, 24% Elastane – Lining: 100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose zippers before washing,Tumble dry until completely dry,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Do not use washing detergent,Use washing agent for technical garments,Wash with similar colours,Close hook and loop before washing
Weight700g
nr 63126
Një xhaketë e qëndrueshme, me performancë të gjithanshme për një udhëtim epik skish në vendlindje.
Ne e projektuam këtë xhaketë mbrojtëse dhe të rehatshme me guaskë për të kryer skijimin në tokë dhe në ecje të thyera malore. Sistemi ynë i besuar i shtresave HELLY TECH® PROFESSIONAL me 3 shtresa është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era. Pëlhura ka shtrirje në dy drejtime për lirinë e lëvizjes. Një jakë e lartë me mbrojtës mjekër dhe rënie të bishtit ofrojnë izolim shtesë ndaj motit në kushte të ndryshueshme. Zinxhirët e ventilimit ju mundësojnë të çlironi nxehtësinë kur jeni duke punuar shumë. Karakteristikat shtesë specifike të malit përfshijnë një transponder RECCO®, një kapuç të pajtueshëm me helmetë, dizajn të pajtueshëm me paketë dhe xhepa të shumtë për pajisje.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 76% poliamid, 24% elastan – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht, rrobat në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, mos përdorni detergjent larës, përdorni agjent larës për veshje teknike, lani me ngjyra të ngjashme, mbyllni grepin dhe lakin përpara larjes
Pesha: 700g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Verglas Backcountry Ski Shell Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *