Women’s Skog Graphic T-Shirt

40.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Skog Graphic T-Shirt
No. 63083
This T-shirt can do it all. The soft polyester jersey absorbs sweat, moves as you need it and protects you from sunburn. We’ve added forest graphics inspired by the mighty woods of Norway.
Details
Fiber content:
Shell: 96% polyester (recycled), 4% elastane
Care Instructions:
Do not iron on print. Wash inside out. Wash with similar colours.
Weight:
200g

Bluzë grafike Skog për femra
nr 63083
Kjo bluzë mund t’i bëjë të gjitha. Fanella e butë nga poliesteri thith djersën, lëviz sipas nevojës dhe ju mbron nga djegia nga dielli. Ne kemi shtuar grafika pyjore të frymëzuara nga pyjet e fuqishme të Norvegjisë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 96% poliestër (i ricikluar), 4% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mos hekurosni në printim. Lani brenda jashtë. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
200 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Skog Graphic T-Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *