Women’s Odin Backcountry Softshell Jacket

350.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Odin Backcountry Softshell Jacket

No. 63217
This women’s softshell jacket is made for high-intensity activities like ski touring where breathability and moisture management are key. Made with feedback from professional athletes who needed workwear for their days off, we combined three fabrics to deliver a unique body-mapped combination of stretch, durability, and breathability. With safety in mind, the opening in the front enables quick and easy access to the inside stow mesh pocket, spacious enough to hold a beacon. A water-resistant exterior and an adjustable hood deliver protection from the elements while stretch cuffs make for an excellent fit with gloves. Finally, this softshell features a dual chest pocket for easy access even when wearing a backpack and RECCO® reflectors for searchability.

Details

Fiber content:

Shell: 53% Polyester, 40% Polyamide, 7% Elastane – Shell 2: 76% Polyamide, 24% Elastane – Shell 3: 90% Polyamide, 10% Elastane – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 90% Polyamide, 10% Elastane – Trim Fabric: 85% Polyamide, 15% Elastane

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not iron on print. Do not use fabric softener. Wash with similar colours. Remove promptly from the washer.
Weight:550g
Perkthim
Xhaketë për femra Odin Backcountry Softshell
nr 63217
Kjo xhaketë me guaskë të butë për femra është bërë për aktivitete me intensitet të lartë si turnetë e skive ku ajrimi dhe menaxhimi i lagështisë janë thelbësore. Të krijuara me reagime nga atletët profesionistë që kishin nevojë për veshje pune për ditët e tyre të pushimit, ne kombinuam tre pëlhura për të ofruar një kombinim unik të shtrirjes, qëndrueshmërisë dhe frymëmarrjes, të hartuar nga trupi. Duke pasur parasysh sigurinë, hapja në pjesën e përparme mundëson qasje të shpejtë dhe të lehtë në xhepin e brendshëm të rrjetës së grumbullimit, mjaft i gjerë për të mbajtur një fener. Një pjesë e jashtme rezistente ndaj ujit dhe një kapuç i rregullueshëm ofrojnë mbrojtje nga elementët ndërsa prangat e shtrirjes bëjnë një përshtatje të shkëlqyer me dorezat. Së fundi, kjo guaskë e butë përmban një xhep të dyfishtë në gjoks për qasje të lehtë edhe kur mbani një çantë shpine dhe reflektorë RECCO® për kërkueshmëri.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 53% poliestër, 40% poliamid, 7% elastan – guaskë 2: 76% poliamid, 24% elastan – guaskë 3: 90% poliamid, 10% elastan – rreshtim: 100% poliestër – rreshtim 2: 90% poliamide, 10%, % Elastane – Pëlhurë e zbukuruar: 85% Poliamid, 15% Elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos hekurosni në printim. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme. Hiqeni menjëherë nga rondele.
Pesha:
550 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Odin Backcountry Softshell Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *