Sale!

w Fjord Canvas Shoe V2

77.40 

Category:

Description

11465

Features:

Helly Hansen women’s shoesthe upper is made of very durable and breathable fabric, which increases the level of ventilation, but does not burden the weight. the universal version we presented above with a decorative navy logo on the side of the upper we practically do not feel footwear on the feet, and a comfortable and soft inner insole guarantees a proper foundation and increases comfort of use

Material: textile

Colour: blue

 

Karakteristikat:

Këpucë për femra Helly Hansen
pjesa e sipërme është prej pëlhure shumë të qëndrueshme dhe të frymëmarrjes, e cila rrit nivelin e ajrosjes, por nuk rëndon peshën
versioni universal që paraqitëm më sipër me një logo dekorative marine në anën e sipërme
ne praktikisht nuk i ndjejmë këpucët në këmbë, dhe një shtrojë e brendshme e rehatshme dhe e butë garanton një bazë të duhur dhe rrit komoditetin e përdorimit
Materiali: Tekstil
Ngjyrë: blu detare

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “w Fjord Canvas Shoe V2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *