Women’s LIFA® Merino Midweight 2-in-1 Base Layer Hoodie

130.00 

Categories: ,

Description

No.

49376
A unique 2-in-1 base layer hoodie with warm-breathable 100% merino wool exterior and 100% LIFA® wicking interior.
Women’s LIFA® Merino Midweight 2-in-1 Base Layer Hoodie is perfect for any type of activity in cold weather. We combined a 100% merino wool layer with our proven LIFA® Stay Warm Technology in a 2-layer construction for this cozy hoodie. LIFA® Merino Midweight 2-in-1 Base Layer Hoodie delivers all the breathable warmth of merino wool fibers, plus the unique moisture management properties of LIFA® fibers.
Fiber ContentShell: 57% Merino Wool, 43% Polypropylene
Care InstructionsUse wool detergent,Do not use fabric softener,Wash inside out,Do not wring
Weight400g
nr 49376
Një kapuç unik me shtresë bazë 2 në 1, me pjesën e jashtme 100% të leshit merino me frymëmarrje të ngrohtë dhe të brendshme 100% LIFA®.
Hoodie për femra LIFA® Merino Midweight 2-në-1 me shtresë bazë është perfekte për çdo lloj aktiviteti në mot të ftohtë. Ne kombinuam një shtresë 100% leshi merino me teknologjinë tonë të provuar LIFA® Stay Warm në një konstruksion me 2 shtresa për këtë kapuç komod. Hoodie LIFA® Merino Midweight 2-në-1 me shtresë bazë jep të gjithë ngrohtësinë e frymëmarrjes të fibrave të leshit merino, plus vetitë unike të menaxhimit të lagështisë të fibrave LIFA®.
Përmbajtja e fibrave: guaskë: 57% lesh merino, 43% polipropilen
Udhëzimet e kujdesit: Përdorni detergjent leshi, Mos përdorni zbutës rrobash, Lajeni brenda jashtë, Mos e shtrydhni
Pesha: 400g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s LIFA® Merino Midweight 2-in-1 Base Layer Hoodie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *