WOMEN’S H/H SLIDE

57.99 

Description

No. 11715
WOMEN’S H/H SLIDE
Easy-on, easy-off; the H/H slide takes you from Ocean to pavement in style and comfort, boasting a large H/H logo on the padded strap.
Nr.11715
SLIDE H/H FEMRAVE
Vishet lehte dhe hiqet lehte; shapka H/H ju çon nga Oqeani në trotuar me stil dhe rehati, me një logo të madhe H/H në rripin e mbushur.
Madhësia e disponueshme: 37/ 6
Ngjyra e disponueshme: 271 HOT CORAL
Madhësia e disponueshme: 37/6
Ngjyra e disponueshme: 635 ONION BLUE

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S H/H SLIDE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *