WOMEN’S FEATHERING TRAINERS

136.99 

Description

No. 11573
WOMEN’S FEATHERING TRAINERS
The Feathering is our new light-weight, versatile trainer; featuring a well cushioned premium EVA midsole, and a grippy, and flexible outsole.
Weight480g
Nr. 11573

Feathering është atletja jone me e re me peshë të lehtë dhe e gjithanshme; me një thembër të mesme premium EVA të mbështjellë mirë dhe një thembër të jashtme jo rreshqitese dhe fleksibël.
Pesha: 480g

Madhësia e disponueshme: 38.7 /7.5 ; 37/ 6
Ngjyra e disponueshme: 649 CARIBBEAN S

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S FEATHERING TRAINERS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *