Women’s Deck Tough Sailing Tights

150.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Deck Tough Sailing Tights

No. 34408
Designed for mobility on the water, Women’s Deck Tough Sailing Tights are a versatile and functional choice for sailors. These high-tech tights ensure ease of movement and a barely-there feel while sailing in choppy waters. The articulated knees and gusset in the crotch offer optimal mobility, while the fabric reinforcement on the seat and knees provides added durability. The adjustable waist with drawcord and flatlock seams ensure a comfortable fit throughout your adventures. Tested and approved by sailing teams, these tights can also be used for other sports where you are seated or crawling on rough surfaces.

Details

Fiber content:

Shell: 66% Polyamide, 34% Elastane – Shell 2: 85% Polyamide, 15% Elastane

Care Instructions:

Do not iron on print. Wash dark colours separately. Some fading may occur on bright colours.
Weight:280g
PERKTHIM
Geta të forta lundrimi në kuvertë për femra
nr 34408
Të projektuara për lëvizje në ujë, getat e grave në kuvertë të forta lundrimi janë një zgjedhje e gjithanshme dhe funksionale për marinarët. Këto geta të teknologjisë së lartë sigurojnë lehtësinë e lëvizjes dhe një ndjesi të vështirë gjatë lundrimit në ujëra të rrëmbyeshëm. Gjunjët e artikuluar dhe guaska në bigëzim ofrojnë lëvizshmëri optimale, ndërsa përforcimi i pëlhurës në sedilje dhe gjunjë siguron qëndrueshmëri të shtuar. Beli i rregullueshëm me lidhëse dhe qepje të sheshta sigurojnë një përshtatje të rehatshme gjatë aventurave tuaja. Të testuara dhe të miratuara nga ekipet e lundrimit, këto geta mund të përdoren edhe për sporte të tjera ku jeni ulur ose zvarriteni në sipërfaqe të ashpër.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 66% poliamid, 34% elastan – Shell 2: 85% poliamid, 15% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mos hekurosni në printim. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura.
Pesha:
280 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Deck Tough Sailing Tights”

Your email address will not be published. Required fields are marked *