ÆGIR RACE SMOCK LIGHT

547.00 

Categories: ,

Description

ÆGIR RACE SMOCK LIGHT

No.

33976
Minimalist offshore smock top designed especially for freedom of movement.
Light, packable, and durable, our minimalist smock for offshore sailors delivers the waterproofing and wind-proofing you need, without inhibiting your mobility or vision on deck. Latex collar and cuffs, drainage seams, and SOLAS reflective improve your protection and safety across a spectrum of environments.
Fiber Content100% Polyamide
Weight610g

Select size:

FEATURES:
HELLY TECH® Professional
Adjustable hood
EN471 Hi Vis
Adjustable waist
YKK® zippers
Rubber seals in cuffs and neck
SOLAS-approved reflective elements
2 hand pockets with brushed lining
Articulated sleeves for optimal mobility
Hanger loop
PERKTHIMI:
ÆGIR RACE SMOCK LIGHT
NO
33976
Smock top minimalist në det të hapur i krijuar posaçërisht për lirinë e lëvizjes.
I lehtë, i paketueshëm dhe i qëndrueshëm, smoku ynë minimalist për marinarët në det të hapur ofron hidroizolimin dhe mbrojtjen nga era që ju nevojitet, pa penguar lëvizshmërinë ose shikimin tuaj në kuvertë. Jakë dhe mange lateksi, tegelat e kullimit dhe reflektuesit SOLAS përmirësojnë mbrojtjen dhe sigurinë tuaj në një spektër mjedisesh.
Përmbajtja e fibrave: 100% poliamide
Pesha: 610g
MASAT E DISPONUESHME:

TIPARET
HELLY TECH® Professional
Kapuç i rregullueshëm
EN471 Përshëndetje Vis
Bel i rregullueshëm
Zinxhirë YKK®
Vulosje gome në menge dhe qafë
Elementë reflektues të miratuar nga SOLAS
2 xhepa dore me astar te krehur
Mëngë të artikuluara për lëvizshmëri optimale
Lak varëseje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ÆGIR RACE SMOCK LIGHT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *