WOMEN’S ANAKIN LEATHER SNEAKERS

135.00 

Categories: ,

Description

11719
Combining the best of sports and urban lifestyle design, the Anakin is your go-to urban sneaker. We designed it with a varsity-inspired colors and used a premium leather and suede upper in combination with breathable, quick-dry textiles. The midsole and insole add comfort and rebound. We used our HH® Max-Grip for the outsole – you’ll have great traction wherever you stride. It’s the pinnacle of casual style and comfort.
AVAILABLE SIZE 
36/37/38/38.7
FEATURES
  • HH® Hover-Stride
  • HH® Max-Grip
  • 100% Recycled Lining
  • Antimicrobial treatment to prevent odour
  • Waterproof and durable suede
  • Underfoot EVA Comfort insole insert
  • LWG leather
  • PFC-free

PERKTHIMI

11719
Duke kombinuar më të mirën e dizajnit sportiv dhe stilit të jetesës urbane, Anakin është atleti juaj i preferuar urban. Ne e projektuam atë me ngjyra të frymëzuara nga varieteti dhe përdorëm një pjesë të sipërme prej lëkure dhe kamoshi premium në kombinim me tekstile që thithin frymë dhe thahen shpejt. Pjesa e mesme dhe shtroja shtojnë rehati dhe rikthim. Ne përdorëm HH® Max-Grip për pjesën e jashtme – do të keni tërheqje të shkëlqyer kudo që të ecni. Është kulmi i stilit dhe komoditetit të rastësishëm.

MASAT E DISPONUESHME

36/37/38/38.7
TIPARET
HH® Hover-Stride
HH® Max-Grip
Rreshtim 100% i ricikluar
Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
Kamoshi i papërshkueshëm nga uji dhe i qëndrueshëm
Futje e shtrojës nën këmbë EVA Comfort
LWG lëkure
Pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S ANAKIN LEATHER SNEAKERS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *