JK BOWSTRING BOOT HT

115.00 

Categories: ,

Description

JK BOWSTRING BOOT HT

No.

11645
A warm and versatile insulated boot for kids.
The JK Bowstring Boot is a fully waterproof and insulated mid-cut boot for Kids. It boasts a HELLY TECH® waterproof membrane, and warm Primaloft® insulation whilst the hook and loop closure makes for easy on and off. The upper is made of hydrophobic synthetic leather and textile, sitting on a well-cushioned midsole and rugged sole

Select size:

FEATURES
Upper: HH Quick Dry
HELLY TECH® Waterproof
HH Pro Guard
Padded Comfort Collar
Primaloft® 200g insulation
Insulated Lining
Midsole: EVA comfort insole
HH Hover-Stride
Outsole: HH Max-Grip
PERKTHIMI:
JK BOWSTRING BOOT HT
NO.
11645
Një çizme e ngrohtë dhe e gjithanshme e izoluar për fëmijë.
Çizmet JK Bowstring janë një çizme plotësisht e papërshkueshme nga uji dhe e izoluar me prerje në mes për fëmijë. Ai krenohet me një membranë të papërshkueshme nga uji HELLY TECH® dhe një izolim të ngrohtë Primaloft® ndërsa mbyllja me grep dhe unazë e bën të lehtë ndezjen dhe fikjen. Pjesa e sipërme është prej lëkure sintetike dhe tekstile hidrofobike, e vendosur në një taban të mesëm të jastëkëzuar mirë dhe një thembër të thyer
MASAT E DISPONUESHME:

TIPARET
Pjesa e sipërme: HH Quick Dry
HELLY TECH® I papërshkueshëm nga uji
Garda e HH Pro
Jakë komforti e mbushur
Primaloft® izolim 200g
Rreshtim i izoluar
Shtolë e mesme: shtrojë komforte EVA
HH Hover-Stride
Sholla e jashtme: HH Max-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JK BOWSTRING BOOT HT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *