Unisex Crew Warm Hiking Socks

32.00 

Description

Unisex Crew Warm Hiking Socks
67471
Our warmest hiking sock in 61% traceable merino wool provides the wearer with extreme warmth for all conditions.
Our warmest hiking sock with 61% traceable merino wool, perfect for hiking in cold weather. The full terry sole gives you added warmth at the same time of protecting your foot. Rib panel around your foot for extra support, while the mesh panel at top foot provides great ventilation. Left and right sock for the perfect fit and comfort.
Fiber Content37% Polypropylene 31% Polyamide 30% Merino Wool 2% Elastane
Care InstructionsUse wool detergent,Do not use fabric softener,Do not wring
Weight15g
Perkthimi:
Çorapet tona më të ngrohta të ecjes me 61% lesh merino të gjurmueshme i ofrojnë mbajtësit ngrohtësi ekstreme për të gjitha kushtet.
Çorapet tona më të ngrohta hiking me 61% lesh merino të gjurmueshme, perfekte për ecje në mot të ftohtë. Thonja e plotë ju jep ngrohtësi të shtuar në të njëjtën kohë duke mbrojtur këmbën tuaj. Paneli me brinjë rreth këmbës suaj për mbështetje shtesë, ndërsa paneli rrjetë në pjesën e sipërme të këmbës ofron ajrim të shkëlqyeshëm. Çorape majtas dhe djathtas për përshtatje dhe rehati perfekte.
Përmbajtja e fibrave: 37% polipropilen 31% poliamid 30% lesh merino 2% elastan
Udhëzimet e kujdesit: Përdorni detergjent leshi, mos përdorni zbutës rrobash, mos e shtrydhni
Pesha: 15g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unisex Crew Warm Hiking Socks”

Your email address will not be published. Required fields are marked *