Steilhang 2.0 Jacket

685.00 

Description

65868

For alpine skiers who ride the mountain in all conditions, this jacket provides peak protection and intelligent warmth.
Warm, durable and designed for highspeed movement, the Steilhang Jacket is named for an epic section of the Kitzbühel Alps, where the World Cup alpine ski race is held. The jacket has a HELLY TECH® PROFESSIONAL waterproof/breathable fabric layer system and 100% recycled PrimaLoft® Black Eco Insulation. Our H2Flow™ Air Force Vent System enables you to keep or release the warmth based on your needs. This jacket also features 4-way stretch for optimal mobility. With aerodynamics in mind, the detachable hood has an integrated zipper to extend when wearing a helmet, allowing you to minimize drag. Extra ski features include a LIFE POCKET™+ to preserve your phone battery in cold and a RECCO® transponder.
Fiber ContentShell: 85% Polyamide, 15% Elastane – Insulation hood: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester
Care InstructionsClose zippers before washing,Do not soak,Do not use fabric softener,Dry inside out,Tumble dry until completely dry,Tumble dry with dryer balls,Wash inside out,Use washing agent for technical garments
Weight1300g
Për skiatorët alpinë që kalërojnë malin në të gjitha kushtet, kjo xhaketë ofron mbrojtje maksimale dhe ngrohtësi inteligjente.
E ngrohtë, e qëndrueshme dhe e projektuar për lëvizje me shpejtësi të lartë, xhaketa Steilhang është emëruar për një seksion epik të Alpeve Kitzbühel, ku mbahet gara e skive alpine e Kupës së Botës. Xhaketa ka një sistem shtresash pëlhure të papërshkueshme nga uji/të frymëmarrjes HELLY TECH® PROFESSIONAL dhe izolim 100% të ricikluar PrimaLoft® Black Eco. Sistemi ynë i ventilimit të forcave ajrore H2Flow™ ju mundëson të ruani ose çlironi ngrohtësinë bazuar në nevojat tuaja. Kjo xhaketë përmban gjithashtu shtrirje në 4 drejtime për lëvizshmëri optimale. Me aerodinamikën në mendje, kapaku i shkëputshëm ka një zinxhir të integruar për t’u zgjatur kur mbani një helmetë, duke ju lejuar të minimizoni zvarritjen. Veçoritë shtesë të skive përfshijnë një LIFE POCKET™+ për të ruajtur baterinë e telefonit tuaj në të ftohtë dhe një transponder RECCO®.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 85% poliamid, 15% elastan – Kapaku izolues: 100% poliestër – rreshtimi: 100% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, mos u njomni, mos përdorni zbutës rrobash, thajeni brenda jashtë, thajeni në larje derisa të thahet plotësisht, thaheni me toptha tharëse, lani brenda jashtë, përdorni agjent larës për veshjet teknike
Pesha: 1300g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Steilhang 2.0 Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *