NON SLIP WATER TUMBLER LIVING, 6 PCS

53.99 

Description

18106

The Living water tumbler is elegant and stylish with a subtle design in blue.

Made of Tritan™, an unbreakable plastic material, the wine glass is highly resistant to falls and looks like glass.

Perkthimi

Gota i ujit Living është elegante dhe me një dizajn delikat në të kaltër.

E bërë nga Tritan, një material plastik i pathyeshëm, gota e verës është shumë rezistente ndaj rrëzimeve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP WATER TUMBLER LIVING, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *