MELAMINE DESSERT PLATE NORTHWIND, 6 PC

62.99 

Description

The NORTHWIND melamine dessert dish completes the series of dishes in this nautical tableware and can also be used as a dinner plate in case you lack space.

Pjata e ëmbëlsirës melamine NORTHWIND kompleton serinë e pjatave në këtë enë detare dhe mund të përdoret gjithashtu si pjatë darke në rast se ju mungon hapësira.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE DESSERT PLATE NORTHWIND, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *