Men’s Verglas Polar Down Jacket

504.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

63064

Performance-ready, incredibly warm and lightweight down jacket.
We used 800-fill power on this down jacket because higher fill-power works best for hikers, climbers and skiers who need mobility and warmth. With its impressive fill-count and a strategic box-wall construction, this is the warmest down jacket we’ve ever created, with the exception of the bespoke jackets we made for the Everest expedition team. Not only does the construction eliminate cold spots, we’ve added a down-filled collar and a shock-cord to keep cold wind out. With the environment in mind, our warmest down jacket uses responsibly sourced down; the water-repellent treatment is PFC-free.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide
Lining: 100% Polyamide
Insulation: 90% Goose down, 10% Goose feather
Insulation hood: 100% Recycled polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Close zippers before washing,Do not iron on print,Do not wring,Do not use fabric softener,Tumble dry with dryer balls,Tumble dry until completely dry,Wash dark colours separately,Contains non-textile parts of animal origin
Weight780g
Perkthimi:

Xhaketë e gatshme për performancë, tepër e ngrohtë dhe e lehtë.
Ne përdorëm fuqinë me mbushje 800 në këtë xhaketë poshtë sepse fuqia më e lartë e mbushjes funksionon më mirë për alpinistët, alpinistët dhe skiatorët që kanë nevojë për lëvizshmëri dhe ngrohtësi. Me numrin e saj mbresëlënës të mbushjes dhe një konstruksion strategjik të murit të kutisë, kjo është xhaketa më e ngrohtë që kemi krijuar ndonjëherë, me përjashtim të xhaketave me porosi që kemi bërë për ekipin e ekspeditës Everest. Jo vetëm që ndërtimi eliminon pikat e ftohta, ne kemi shtuar një jakë të mbushur me poshtë dhe një kordon goditjeje për të mbajtur jashtë erën e ftohtë. Duke pasur parasysh mjedisin, xhaketa jonë më e ngrohtë përdor burime të përgjegjshme; trajtimi kundër ujit është pa PFC.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide
Veshja: 100% poliamide
Izolimi: 90% pendë pate, 10% pendë pate
Kapaku izolues: 100% poliestër i ricikluar
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, Mbyllni zinxhirët para larjes, Mos hekurosni në printim, mos e shtrydhni, mos përdorni zbutës për rroba. Thajeni me topa tharëse, thajeni me tharje derisa të thahen plotësisht, lani veçmas ngjyrat e errëta, përmban jo -pjesë tekstile me origjinë shtazore.
Pesha: 780 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Verglas Polar Down Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *