Men’s ULLR D Shell Ski Jacket

315.00 

Categories: ,

Description

65878
Designed to make you feel the adrenaline and not the cold in your freeride adventures.
Designed with input from pro skiers, this shell will keep you dry and comfortable in the heart of the snowy mountain. Our reliable two-layer system of HELLY TECH® Performance fabric makes it waterproof, breathable and windproof. This ULLR™ model has a comfortable fit, a 2-way mechanical stretch fabric and a pre-shaped cut to give you maximum freedom of movement. It also comes with extra ski-ready details like a helmet-compatible hood, a RECCO® transponder, a LIFE POCKET+™ to conserve phone battery, high-visibility elements and vents for quick cooling. Our commitment is to reduce the environmental impact. The jacket is made with recycled material according to the bluesign® certified textile production process that reduces waste at every stage of the clothing supply chain. We’ve also added a repair kit to ensure it lasts season after season no matter how intense your adventures.
Fiber Content: Shell: 100% Polyester
Lining: 100% Polyamide (Recycled)
Care Instructions: Close hook and loop before washing,Close zippers before washing,Do not iron on print,Do not soak,Do not use fabric softener,Remove promptly from the dryer,Wash with similar colors
Weight: 803g

Perkthimi

65878
Projektuar për t’ju bërë të ndjeni adrenalinën dhe jo të ftohtin në aventurat tuaja freeride.
E projektuar me kontributin e skiatorëve profesionistë, kjo guaskë do t’ju mbajë të thatë dhe të rehatshëm në zemër të malit me dëborë. Sistemi ynë i besueshëm me dy shtresa i pëlhurës HELLY TECH® Performance e bën atë të papërshkueshëm nga uji, të frymëmarrjes dhe të papërshkueshëm nga era. Ky model ULLR™ ka një përshtatje të rehatshme, një pëlhurë me shtrirje mekanike me dy drejtime dhe një prerje të para-formës për t’ju dhënë lirinë maksimale të lëvizjes. Ajo vjen gjithashtu me detaje shtesë të gatshme për ski, si një kapuç i përputhshëm me helmetën, një transponder RECCO®, një LIFE POCKET+™ për të kursyer baterinë e telefonit, elementë me shikueshmëri të lartë dhe ndenja për ftohje të shpejtë. Angazhimi ynë është të zvogëlojmë ndikimin mjedisor. Xhaketa është bërë me material të ricikluar sipas procesit të prodhimit të tekstilit të certifikuar bluesign® që redukton mbetjet në çdo fazë të zinxhirit të furnizimit me veshje. Ne kemi shtuar gjithashtu një komplet riparimi për t’u siguruar që ai të zgjasë sezon pas sezoni, pavarësisht sa intensive janë aventurat tuaja.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër
Rreshtimi: 100% poliamid (i ricikluar)
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën para larjes, mbyllni zinxhirët para larjes, mos hekurosni në printim, mos lagni, mos përdorni zbutës rrobash, hiqeni menjëherë nga tharësja, lani me ngjyra të ngjashme
Pesha: 803 g.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s ULLR D Shell Ski Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *