Men’s Supalight Moc One Watersport Shoes

100.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Supalight Moc One Watersport Shoes

11933
With our HH Quick Dry and HH Hydro-Grip technologies, the Men’s Supalight Moc One Watersport Shoes are designed for protection and traction during watersports activities, whether you’re walking along a rocky shore or standing in water. They also feature HH Free-Flex design and a lightweight HH Lite-Frame construction for natural movement and additional support. Plus, the shoes have a quick lace system for ease of putting on and taking off the shoe, as well as antimicrobial treatment to prevent odors.
Details
Weight:210g
Features
 • HH® Quick Dry
 • HH® Free-Flex
 • HH Hydro-Grip
 • HH® Lite-Frame
 • 100% Recycled Lace
 • 100% Recycled Polyester Webbing
 • 100% Recycled Toe box and Heel reinforcement
 • 100% Recycled Polyester Woven brand label
 • 100% Recycled Lining
 • 30% Recycled Rubber
 • 100% Recycled Polyester Strobel
 • Antimicrobial treatment to prevent odour
 • More than 80% of the upper is made of recycled materials
 • Recycled Content

Perkthimi:

Me teknologjitë tona HH Quick Dry dhe HH Hydro-Grip, këpucët për burra Supalight Moc One Watersport janë të dizajnuara për mbrojtje dhe tërheqje gjatë aktiviteteve të sporteve ujore, pavarësisht nëse jeni duke ecur përgjatë një bregu shkëmbor ose duke qëndruar në ujë. Ato kanë gjithashtu dizajn HH Free-Flex dhe një strukturë të lehtë HH Lite-Frame për lëvizje natyrale dhe mbështetje shtesë. Plus, këpucët kanë një sistem të shpejtë lidhëse për lehtësinë e veshjes dhe heqjes së këpucës, si dhe trajtim antimikrobik për të parandaluar aromat.
Detajet
Pesha:
210 g
Veçoritë
HH® tharje e shpejtë
HH® Free-Flex
HH Hidro-Grip
HH® Lite-Frame
Dantella 100% e ricikluar
Rrjet prej 100% poliestër i ricikluar
Kuti 100% e ricikluar për gishtat dhe përforcim i thembra
Etiketa e markës 100% e endur me poliestër të ricikluar
Rreshtim 100% i ricikluar
30% gome e ricikluar
Strobel 100% poliestër i ricikluar
Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
Më shumë se 80% e pjesës së sipërme është bërë nga materiale të ricikluara
Përmbajtje e ricikluar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Supalight Moc One Watersport Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *