Men’s Salt Original Sailing Jacket

270.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Salt Original Sailing Jacket

No. 34422
We’ve gone back to our aesthetic roots with a classic Helly Hansen flag stripe across the chest of the Men’s Salt Original Sailing Jacket. It’s built with our waterproof/breathable HELLY TECH® Performance technology to withstand rain and sea spray and keep you comfortable. This model also improves on our previous Salt jackets with four pockets for additional storage and AquaGuard® adjustable cuffs we first developed with the New York Yacht Club American Magic. Visibility features include SOLAS reflectors on the arms and a neon reflective hood. This product contains Ocean Bound recycled materials, which are sourced within 50km of a coastline or main waterway in regions at risk of plastic pollution. See composition for more details.
PERKTHIM
Xhaketë lundrimi origjinale me kripë për burra
nr 34422
Ne i jemi rikthyer rrënjëve tona estetike me një shirit klasik flamuri Helly Hansen përgjatë gjoksit të Xhakesë Sailing Origjinale të Burrave me kripë. Është ndërtuar me teknologjinë tonë të performancës HELLY TECH® të papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje për t’i bërë ballë shiut dhe spërkatjes së detit dhe t’ju mbajë rehat. Ky model përmirësohet gjithashtu në xhaketat tona të mëparshme Salt me katër xhepa për ruajtje shtesë dhe pranga të rregullueshme AquaGuard® që kemi zhvilluar fillimisht me New York Yacht Club American Magic. Karakteristikat e dukshmërisë përfshijnë reflektorët SOLAS në krahë dhe një kapuç reflektues neoni. Ky produkt përmban materiale të ricikluara të lidhura me Oqeanin, të cilat merren brenda 50 km nga një vijë bregdetare ose një rrugë kryesore ujore në rajone në rrezik nga ndotja plastike. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Salt Original Sailing Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *