Men’s Odin Stretch Insulator Jacket 2.0

250.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Odin Stretch Insulator Jacket 2.0

No. 63224
This versatile insulator jacket is designed to be your ultimate layering companion for all your outdoor adventures. Not compromising on quality, its unique fabric combination offers warmth and comfort. Featuring PrimaLoft® Gold Active, which is widely regarded as the world’s best down alternative, this jacket provides the ultimate insulation and a super-soft feel for added comfort on chilly outdoor adventures.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide (Recycled) – Shell 2: 95% Polyester (Recycled), 5% Elastane – Lining: 57% Polyester, 43% Polyester (Recycled) – Insulation: 55% Polyester (Recycled), 45% Polyester
Weight:500g
PERKTHIM
Xhaketë izoluese për meshkuj Odin Stretch 2.0
nr 63224
Kjo xhaketë izoluese e gjithanshme është projektuar për të qenë shoqëruesi juaj përfundimtar i shtresimit për të gjitha aventurat tuaja në natyrë. Pa kompromentuar cilësinë, kombinimi i tij unik i pëlhurës ofron ngrohtësi dhe rehati. Duke shfaqur PrimaLoft® Gold Active, i cili konsiderohet gjerësisht si alternativa më e mirë në botë, kjo xhaketë ofron izolimin përfundimtar dhe një ndjesi super të butë për rehati shtesë në aventurat e ftohta në natyrë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliamid (i ricikluar) – Shell 2: 95% poliestër (i ricikluar), 5% elastan – rreshtim: 57% poliestër, 43% poliestër (i ricikluar) – izolim: 55% poliestër (i ricikluar), 45% poliestër
Pesha:
500 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Odin Stretch Insulator Jacket 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *