Men’s Odin 1 World Infinity Shell Pants

300.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Odin 1 World Infinity Shell Pants

No. 63148
The lightweight and durable Odin 1 World Infinity shell pants feature the most purposeful weatherproofing you’ll need on your next mountain trip. With our LIFA INFINITY™ technology, they have professional grade waterproof/breathable membrane and water resistant to keep you dry. Designed with input from Search and Rescue teams, the shell pants also have side zippers for easy on and off, fasteners for hiking boots, an articulated cut for mobility, and a Recco® transponder so you’re findable in the wilderness.

Details

Fiber content:

: 100% Polyamide

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Remove promptly from the washer. Do not use fabric softener. Wash with similar colours. Do not use washing detergent. Use washing agent for technical garments.
Weight:375g
PERKTHIM
Pantallona për meshkuj Odin 1 World Infinity Shell
nr 63148
Pantallonat e lehta dhe të qëndrueshme me guaskë Odin 1 World Infinity kanë izolimin më të qëllimshëm të motit që do t’ju nevojitet në udhëtimin tuaj të ardhshëm malor. Me teknologjinë tonë LIFA INFINITY™, ato kanë membranë të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje të shkallës profesionale dhe rezistente ndaj ujit për t’ju mbajtur të thatë. Të dizenjuara me të dhëna nga ekipet e Kërkimit dhe Shpëtimit, pantallonat guaskë kanë gjithashtu zinxhirë anësor për t’u ndezur dhe fikur lehtë, mbërthyes për çizmet e ecjes, një prerje të artikuluar për lëvizshmëri dhe një transponder Recco®, në mënyrë që të gjendeni në shkretëtirë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
: 100% poliamide
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Hiqeni menjëherë nga rondele. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme. Mos përdorni detergjent larës. Përdorni agjent larës për veshjet teknike.
Pesha: 375 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Odin 1 World Infinity Shell Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *