Men’s HP Windproof Fleece Sailing Jacket 2.0

170.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s HP Windproof Fleece Sailing Jacket 2.0

34473
Building on the success of our hydropower fleece, the Men’s HP Windproof Fleece Sailing Jacket 2.0 is designed for use when conditions on the water grow windier. The 3-layer construction is waterproof, breathable, and comfortable. Raglan sleeves allow for freedom of movement, while hand and chest pockets offer multiple storage options.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not iron on print. Do not use fabric softener. Wash dark colours separately.
Weight:600g

Features

  • YKK® Zipper
  • AMANN threads
  • Chest print
  • Hand pockets with YKK® zipper
  • 3-layer construction
  • Chest and Hand pockets with YKK® zipper
  • Chest pocket with YKK zipper
  • Raglan sleeve for freedom of movement
  • YKK® Zipper
  • Branded embroidery logo

Perkthimi:

Duke u mbështetur në suksesin e leshit tonë hidroenergjetik, xhaketa e burrave HP Windproof Fleece Sailing 2.0 është projektuar për përdorim kur kushtet në ujë rriten më erë. Konstruksioni me 3 shtresa është i papërshkueshëm nga uji, i frymëmarrjes dhe i rehatshëm. Mëngët Raglan lejojnë lirinë e lëvizjes, ndërsa xhepat e duarve dhe gjoksit ofrojnë mundësi të shumta ruajtjeje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos hekurosni në printim. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha: 600g
Veçoritë
Zinxhirë YKK®
fijet AMANN
Shtrim gjoksi
Xhepa dore me zinxhir YKK®
Ndërtim me 3 shtresa
Xhepa gjoksi dhe duarsh me zinxhir YKK®
Xhep gjoksi me zinxhir YKK
Mëngë Raglan për lirinë e lëvizjes
Zinxhirë YKK®
Logo e qëndisjes së markës

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s HP Windproof Fleece Sailing Jacket 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *