Men’s HH Tech T-Shirt

25.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s HH Tech T-Shirt

No. 48363
The Men’s HH Tech T-Shirt is designed for a variety of outdoor and sports activities. This lightweight, technical t-shirt is made with a quick-drying fabric that wicks away moisture. Plus, it feels soft and comfortable next to skin.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester
Weight:170g
PERKTHIM
Bluzë për meshkuj HH Tech
nr 48363
T-Shirt për meshkuj HH Tech është projektuar për një sërë aktivitetesh në natyrë dhe sportive. Kjo bluzë e lehtë, teknike është bërë me një pëlhurë që thahet shpejt dhe largon lagështinë. Plus, ndihet i butë dhe i rehatshëm pranë lëkurës.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër
Pesha:
170 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s HH Tech T-Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *