Men’s HH LIFA® Tech Lite Zip Hoodie

100.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s HH LIFA® Tech Lite Zip Hoodie

No. 63267
This lightweight, versatile Men’s HH LIFA® Tech Lite Zip Hoodie is part of our Velocity collection, designed to help you explore off the beaten track. Crafted with our soft LIFA® ACTIVE technical fabric, the hoodie delivers light, breathable insulation plus moisture management. Our LIFA® ACTIVE fabric excels at moving sweat away from your skin, keeping you comfortable and dry. Layer it for any adventure, from trail running to hiking and climbing.

Details

Fiber content:

Shell: 83% Polyester, 17% Polypropylene

Care Instructions:

Do not iron on print. Close zippers before washing. Wash dark colours separately. Wash with similar colours.
Weight:325g
PERKTHIM
Hoodie për meshkuj HH LIFA® Tech Lite Zip
nr 63267
Ky kapuç i lehtë dhe i gjithanshëm për meshkuj HH LIFA® Tech Lite Zip është pjesë e koleksionit tonë Velocity, i krijuar për t’ju ndihmuar të eksploroni jashtë rrugës së rrahur. E krijuar me pëlhurën tonë të butë teknike LIFA® ACTIVE, kapuçja ofron izolim të lehtë dhe që merr frymë dhe menaxhim lagështie. Pëlhura jonë LIFA®ACTIVE shkëlqen në largimin e djersës nga lëkura juaj, duke ju mbajtur rehat dhe të thatë. Shtresojeni atë për çdo aventurë, nga vrapimi në shtigje deri te shëtitjet dhe ngjitjet.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 83% poliestër, 17% polipropilen
Udhëzimet e kujdesit:
Mos hekurosni në printim. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
325 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s HH LIFA® Tech Lite Zip Hoodie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *