Sale!

MEN’S EQA SNEAKERS

117.00 

Categories: ,

Description

11775
Fun, lightweight, protective, and sleek, the EQA’s HH Max Vent and Quick Drying upper coupled with the HH Power Stride midsole will keep you light-footed and ready for what’s next.
AVAILABLE SIZE
42/42.5/43/44
FEATURES
 • HH® Max-Vent
 • HH® Lite-Frame
 • HH® Pro Guard
 • HH® Hover-Stride
 • HH® Free-Flex
 • HH® Comfort Insole
 • HH® Max-Grip
 • HH® Power-Stride
 • HH® Max-Comfort Insole
 • HH Surround-Grip
 • 100% RPET Reinforcement Tape and Collar Reinforcement
 • 100% Recycled Lining
 • Antimicrobial treatment to prevent odour
 • Welted Construction
 • 100% Recycled Polyester Strobel
 • PFC-free

PERKTHIMI

11775
Argëtues, i lehtë, mbrojtës dhe i hijshëm, ajrimi HH Max dhe pjesa e sipërme e tharjes së shpejtë të EQA së ​​bashku me tabanin e mesëm HH Power Stride do t’ju mbajnë këmbë të lehta dhe gati për atë që vjen më pas.

MASAT E DISPONUESHME

42/42.5/43/44
TIPARET
HH® Max-Vent
HH® Lite-Frame
HH® Pro Garda
HH® Hover-Stride
HH® Free-Flex
Shtolë HH® Comfort
HH® Max-Grip
HH® Power-Stride
Shtolë HH® Max-Comfort
HH Surround-Rrokje
Shirit 100% RPET përforcues dhe përforcim jakë
Rreshtim 100% i ricikluar
Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
Ndertim i shkrire
Strobel 100% poliestër i ricikluar
Pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S EQA SNEAKERS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *