Men’s Dock Cargo Shorts

105.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Dock Cargo Shorts

34276
Designed for sailing, these cargo shorts are comfortable and made with a blend of soft cotton and sturdy hemp — a functional reference to sailing ropes of yore. See composition for more details about materials.

Details

Fiber content:

Shell: 80% Organic Cotton, 20% Hemp – Lining: 100% Cotton

Care Instructions:

Close zippers before washing. Wash dark colours separately. Wash inside out.
Weight:300g

Features

  • YKK® Zipper
  • Belt loops
  • Cargo pockets
  • Embroidered Helly Hansen (HH) logo
  • Extra buttons included
  • Front fly with button closure
  • Hand pockets
  • Twill Weave Fabric
  • Organic Cotton

Perkthimi:

Të dizajnuara për lundrim, këto pantallona të shkurtra ngarkesash janë të rehatshme dhe të bëra me një përzierje pambuku të butë dhe kërpi të fortë – një referencë funksionale për litarët e lundrimit të dikurshëm. Shihni përbërjen për më shumë detaje rreth materialeve.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 80% pambuk organik, 20% kërp – Rreshtimi: 100% pambuk
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani brenda jashtë.
Pesha:
300 gr
Veçoritë
Zinxhirë YKK®
Unazat e rripit
Xhepat e ngarkesave
Logoja e qëndisur Helly Hansen (HH).
Përfshihen butona shtesë
Fluturim i përparmë me mbyllje me butona
Xhepa dore
Pëlhurë Twill Weave
Pambuk organik

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Dock Cargo Shorts”

Your email address will not be published. Required fields are marked *