Men’s Carv Knitted Sweater

180.00 

Category:

Description

65779

The perfect merino wool sweater for warmth on the slopes and style at après ski.
This merino wool and nylon blend sweater offers the warmth of wool combined with the durability of nylon. With a cool ski-style, you’ll want to wear this sweater from the cabin to the mountain, and back again.
Fiber ContentShell: 65% Merino Wool, 35% Polyamide
Care InstructionsRemove promptly from the washer,Use wool detergent,Do not soak,Do not use fabric softener,Wash dark colours separately,Wash inside out
PERKTHIMI:
Triko perfekte prej leshi merino për ngrohtësi në pista dhe stil në après ski.
Kjo triko me përzierje leshi dhe najloni merino ofron ngrohtësinë e leshit të kombinuar me qëndrueshmërinë e najlonit. Me një stil të këndshëm skijimi, do të dëshironi ta vishni këtë triko nga kabina në mal dhe përsëri.
Përmbajtja e fibrave: guaskë: 65% lesh merino, 35% poliamid
Udhëzimet e kujdesit: Hiqeni menjëherë nga rondele, Përdorni detergjent leshi, Mos lagni, Mos përdorni zbutës rrobash, Lani veçmas ngjyrat e errëta, Lani nga brenda

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Carv Knitted Sweater”

Your email address will not be published. Required fields are marked *