Sale!

MEN’S BURGEE POLO

103.50 

Category:

Description

30356

A luxury, 100% organic cotton polo with a striking custom-knitted color block inspired by sailing team uniforms.
We drew inspiration from yacht clubs and match racing uniforms for this good-looking and luxurious color-blocked polo. It’s made with soft, 100% cotton with a pique texture and has a ribbed collar and cuffs. It looks good and feels good, whether out at sea or relaxing on land.
Care Instructions: Some fading may occur on bright colours,Wash dark colours separately,Wash inside out,Iron on reverse

PERKTHIMI:

Një polo e pambukut luksoze, 100% organik me një bllok ngjyrash të goditur me porosi të frymëzuar nga uniformat e ekipit me vela.
Ne tërhoqëm frymëzim nga klubet e jahteve dhe përputhen uniformat garuese për këtë polo me pamje të mirë dhe luksoze të bllokuar me ngjyra. Madeshtë bërë me pambuk të butë, 100% me një strukturë të mprehtë dhe ka një jakë me shirita dhe pranga. Duket mirë dhe ndihet mirë, qoftë jashtë në det apo duke pushuar në tokë.
Udhëzimet e kujdesit: disa venitje mund të ndodhin në ngjyra të ndritshme, lani ngjyrat e errëta veç e veç, lani brenda, hekuri në të kundërt

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S BURGEE POLO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *