Men’s Ahiga Slip-On Sailing Shoes

99.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Ahiga Slip-On Sailing Shoes

11712
The Men’s Ahiga Slip-On sits on a comfortable, well-cushioned, and ergonomic midsole and a non-marking outsole with great traction so you don’t slip on deck. The slip-on style makes these easy to put on and take off in a hurry. Because boat life is wet, they feature a breathable, and quick-drying hydrophobic textile upper.

Details

Fiber content:

– Upper: 49% Polyester (Recycled)    51% Polyester – Upper 2: 70% Polyester (Recycled)    30% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insole: 100% EVA – Outsole: 100% Rubber

Weight:230g

Features

 • HH® Quick Dry
 • HH® Max-Vent
 • HH® Pro Guard
 • HH® Hover-Stride
 • HH® Free-Flex
 • HH® Max-Comfort Insole
 • HH® Max-Grip
 • 100% Recycled Polyester Webbing
 • 100% Recycled Lining
 • 30% Recycled Rubber
 • Antimicrobial treatment to prevent odour
 • 100% Recycled Polyester Strobel
 • Non-marking rubber soles
 • PFC-free DWR

Perkthimi:

Ahiga Slip-On për meshkuj ulet në një tavolinë të mesme të rehatshme, të mbështjellë mirë dhe ergonomike dhe një thembër të jashtëm pa shenja me tërheqje të madhe, në mënyrë që të mos rrëshqasni në kuvertë. Stili i rrëshqitjes i bën këto të lehta për t’u veshur dhe hequr me nxitim. Për shkak se jeta e varkave është e lagësht, ato kanë një sipërme tekstili hidrofobik të frymëmarrjes dhe që thahet shpejt.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
– Pjesa e sipërme: 49% poliestër (i ricikluar) 51% poliestër – sipërmi 2: 70% poliestër (i ricikluar) 30% poliestër – rreshtim: 100% poliestër (i ricikluar) – shtrojë: 100% EVA – shollë e jashtme: 100% gome

Pesha:
230 g
Veçoritë
HH® tharje e shpejtë
HH® Max-Vent
HH® Pro Garda
HH® Hover-Stride
HH® Free-Flex
Shtolë HH® Max-Comfort
HH® Max-Grip
Rrjet prej 100% poliestër i ricikluar
Rreshtim 100% i ricikluar
30% gome e ricikluar
Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
Strobel 100% poliestër i ricikluar
Thonat e gomës që nuk shënjojnë
DWR pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Ahiga Slip-On Sailing Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *