MELAMINE MUG SAILOR SOUL, 6 PC

48.99 

Available on backorder

Description

14004

The Sailor Soul melamine mug, hard-wearing and stackable, can be used to enjoy a delicious cappuccino or coffee, as well as a beer mug while you sail.

Perkthimi

Gota ne melaminë Sailor Soul, nga material i fort dhe i perputhshem me gota te tjera, mund të përdoret për të shijuar një kapuçino ose kafe të shijshme, si dhe një gote birre ndërsa lundroni.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE MUG SAILOR SOUL, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *