MELAMINE COFFEE SET, LIVING, 6 PCS

40.00 

Available on backorder

Description

18006

The Living coffee set is very practical since it takes up very little space when stacked.
This product is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection.

Perkthimi:

Kompleti i kafesë Living është shumë praktik pasi zë shumë pak hapësirë ​​kur vendoset.
Ky produkt është bërë nga melamine me cilësi të lartë dhe shkon me aksesorë të tjerë melamine nga i njëjti koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE COFFEE SET, LIVING, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *