MELAMINE SALAD BOWL + SERVERS NORTHWIND

60.00 

Description

15008

The NORTHWIND salad bowl, in melamine, is another of the nautical accessories in this unbreakable tableware set. Salads, pastas and soups bring elegance and good taste to your table with this marine- style article.

Perkthimi

Tasi i sallatës NORTHWIND, në melaminë, është një tjetër aksesor detar në këtë set enësh të pathyeshme. Sallatat, makaronat dhe supat sjellin elegancë dhe shije të mirë në tryezën tuaj me këtë artikull të stilit detar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SALAD BOWL + SERVERS NORTHWIND”

Your email address will not be published. Required fields are marked *