MELAMINE SQUARE DINNER PLATE NORTHWIND, 6 PC

78.00 

Description

15021

The square dinner plate from the NORTHWIND collection has a simple but elegant nautical style.
This collection has round and square dishes: choose your style! All the dishes in this unbreakable tableware are made from melamine and are decorated, like all the other accessories in the collection, in navy blue and white tones with the compass rose.

Perkthimi

Pjate darkë katrore nga koleksioni NORTHWIND ka një stil detar të thjeshtë, por elegant. Ky koleksion ka pjata të rrumbullakëta dhe katrore: zgjidhni stilin tuaj! Të gjitha pjatat në këtë set jane te pathyeshme, janë bërë nga melamina dhe janë zbukuruar, si të gjithë aksesorët e tjerë në koleksion, në tonet e kaltër dhe të bardhë me trëndafilin e busullës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SQUARE DINNER PLATE NORTHWIND, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *