MELAMINE BREAKFAST SET NORTHWIND, 6 PC

61.59 

Description

15005

The NORTHWIND breakfast or tea set, composed of cup and saucer, is another of the elegant nautical articles in this star tableware line by Marine Business.

In navy blue and white, this set from the Northwind collection is essential for breakfast and tea on board. Take a look at the different nautical accessories in this unbreakable melamine tableware set to complete your table with the most distinguished details and maximum comfort.

Complete the set with the NORTHWIND coffee set.

Perkthimi

Seti i mëngjesit ose çajit NORTHWIND, i përbërë nga filxhan dhe pjate te vogel, është një tjetër prej artikujve elegantë detarë në këtë linjë enësh prej marine Business.

Në blu dhe të bardhë, ky grup nga koleksioni Northwind është thelbësor për mëngjesin dhe çajin në bord. Shikoni aksesorët e ndryshëm detarë në këtë set të pathyeshëm melamine për të kompletuar tryezën tuaj me detajet më të dalluara dhe komoditetin maksimal.

Kompletoni setin e kafesë tuaj me NORTHWIND.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE BREAKFAST SET NORTHWIND, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *